OrgSchema Atervinning 2021 12

OP System AB, Sverige

Levererar kompletta system av utrustningar, både mobila och stationära, för modern återvinning och materialhantering. Verksamma inom sitt område sedan 1990, där man är ledande på svenska marknaden. Generalagent för varumärken som Doppstadt, Sennebogen, RubbleMaster och Zemmler m.fl .
www.opsystem.se

OP System A/S, Danmark

Före detta Doppstadt Danmark, finns i koncernen sedan 2014. Förser danska marknaden med återvinningsmaskiner från Doppstadt, Sennebogen och Rubble Master m.m, samt där tillhörande eftermarknad. 
www.opsystem.dk

OP System AS, Norge

Bolaget erbjuder Doppstadts sortiment av mobila och stationära återvinningsmaskiner, samt Zemmlers trumsiktar, med service och reservdelar.
www.opsystem.no

OP System OY, Finland

Återförsäljare av återvinningsmaskiner från Doppstadt, Sennebogen, Zemmler och Rubble Master m fl.
www.opsystem.fi

OP Erjo AB

Konstruerar och bygger skräddarsydda flishuggar. Mobila och stationära maskiner med hög kvalitet, driftsäkerhet och nyttjandegrad för effektiv produktion av flis med hög kvalitet. Enkla och robusta konstruktioner ger låga servicekostnader och en god lönsamhet för kunden.
www.operjo.se

OP Teknik AB, Sverige

OP Teknik har sin spetskompetens inom industriell automatisering och robotteknik. Företaget har avancerad utrustning och maskiner för att bygga kompletta robotceller, robotverktyg, fixturer och specialmaskiner för tillverkning, paketering, plockning inom en mängd olika produktionsområden. OP Teknik har utvecklat det unika robotsorteringssystemet OP Selma, för sortering av återvinningsmaterial.
www.opteknik.se

OP Finance AB, Sverige

Flexibelt finansbolag som kan erbjuda leasing, hyra och avbetalning. Vi anpassar struktur och avtalslängd efter kundens önskemål och vi har även möjlighet att paketera tjänster såsom service och försäkring.
OP Finance AB

OP Finance ApS, Danmark

Vårt danska finansbolag med samma erbjudanden som ovan.
OP Finance ApS

OP Rental AB, Sverige

Leasingbolag för uthyrning av återvinningsmaskiner, främst Sennebogen och Doppstadt.

Atervinn 12

Atervinn 13

Atervinn 5

Atervinn 6

Atervinn 8

Atervinn 15

Atervinn 9

Atervinn 7

Atervinn 14

Atervinn 16

Atervinn 18

Atervinn 19

Atervinn 17

 

 

UPP